juni 2021

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden? Overweeg ook eigen personeel

Terug
zoekmachine optimalisatie uitbesteden

Als SEO consultancy vinden we – in tegenstelling tot wat de zoekmachine optimalisatie bedrijven met rookgordijn-specialisme je graag doen geloven – ons vak helemaal niet ingewikkeld, maar dat komt natuurlijk ook omdat we het al sinds de oprichting van Google in 1998 doen en daar dag in, dag uit mee bezig zijn.

Daarnaast hebben we eigen software ontwikkeld, bijvoorbeeld voor lokale monitoring van posities en voor het beheer van je linkbuilding-campagnes, wat in eerste instantie een flinke investering vroeg, maar nu vooral efficiëntie en daadkracht met zich meebrengt.

En toch...

Toch zijn we als zoekmachine optimalisatie bedrijf zeker ook fan van klanten die intern één of twee (junior) SEO specialist(en) of een goede tekstschrijver hebben. Die zijn over het algemeen hun gewicht in goud waard. Dat past namelijk heel mooi in het proces wat we doorlopen.

Zo kunnen we samen met jou en je SEO specialist de strategie en doelstellingen uitwerken. Vervolgens werken we samen met je SEO specialist de website structuur uit en kan die aan de slag met het schrijven van teksten. Ondertussen pakken wij de techniek op met je website ontwikkelaar en gaan we aan de slag met het verhogen van je links (een belangrijke factor om bovenaan in Google te komen). En alles wat efficienter kan met onze software wordt geactiveerd.

Dus: zoekmachine optimalisatie uitbesteden?

Ja, maar overweeg ook de kruisbestuiving met jouw team. We doen als zoekmachine optimalisatie bedrijf simpelweg het werk in het verlengde van het punt waar jullie interne expertise stopt. Iemand bij jou intern die bijvoorbeeld de teksten kan schrijven, zit dichter op jouw bedrijf, de cultuur en het product en kan dus eenvoudiger en betere teksten schrijven. Wij kunnen dat aanvullen met onze expertises om die teksten ultiem te maken voor Google + je profiteert ook van onze kennis en ervaring vanuit legio andere projecten en de efficiëntie van onze software. De zoekmachine optimalisatie uitbesteden is dus maar voor een deel, het meeste doen we samen!

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden: anders nog iets

Als SEO marketing bureau kennen we onze klanten als bedrijven met onverdeelde aandacht voor hun product. Tot in de details zijn ze betrokken. Ze doen niets liever. Geestdrift ten top. En daar profiteert het bedrijf uiteindelijk het meeste van. Voor ons als Google optimalisatie bedrijf is het dan de kunst om die inhoud in beeld te brengen bij de doelgroep en daarop te verbinden. Zoekmachine optimalisatie uitbesteden helpt je dan dus in contact te komen met je doelgroep, zonder het verlies van die waardevolle focus.

SEO uitbesteden kosten, wat kan ik verwachten? Klik op de link voor onze inschatting. SEO is immers een samenwerking voor de lange termijn.

FAQ

image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor